Specialūs pasiūlymai

Verslo pietūs „Navalio“ restorane ir kavinėje

balandžio 24 - 28 d.

Pirmadienis

  • Kreminė pomidorų sriuba su ruginės duonos skrebučiais – 1.40
  • Vištienos suktinis su abrikosais, patiekiamas su bulvių piure, morkų salotomis ir riešutų padažu 3.90
  • Kepta ešerio filė, patiekiama su perloto, burokėlių kremu, sodo daržovių salotomis ir žolelių padažu – 4.20

Antradienis

  • Burokėlių sriuba - 1.40
  • Jautienos nugarinės kepsnys, patiekiamas su virtomis-apkeptomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir „Chimi churi“ padažu – 4.50
  • Spagečiai su lašišos gabaliukais, gardinti parmezano sūriu, šviežiais žirneliais ir baltojo vyno padažu – 4.20

Trečiadienis

  • Rūgštynių sriuba – 1.40
  • Lietiniai blynai su vištiena ir daržovėmis, patiekiami su morkų salotomis gardintomis sezamu ir špinatų padažu – 3.90
  • Kepta ledjūrio menkės filė, patiekiama su žirnių piure, kalendros ryžiais, karamelizuotais burokėliais ir žolelių padažu – 4.20

Ketvirtadienis

  • Itališka daržovių sriuba „Minestrone“ – 1.40
  • Grill kalakutienos kepsneliai su ryžiais, šviežiomis sodo daržovėmis ir garstyčių padažu – 3.90
  • Kepta tilapijos filė tempūra tešloje, patiekiama su keptomis bulvytėmis, grill pomidoru ir česnakiniu padažu – 4.20

Penktadienis

  • Kreminė žuvienė su keptais lęšiais – 1.40
  • Grill kiaulienos nugarinės kepsnys, patiekiamas su jaunomis bulvytėmis gardintomis rozmarinu, keptomis daržovėmis ir aštriu padažu – 3.90
  • Kepta sviestažuvės filė, patiekiama su šviežiomis daržovėmis, bulvių piure ir baltojo vyno padažu – 4.20

 

Skanaus!



Viešbutis Navalis, H.Manto g. 23, Klaipėda, LT-92234, (+370 46) 40-42-00, (+370 46) 40-42-02, info@navalis.lt
© 2008 copyrights. Booking Engine: BE4Hotels.com. Turinio valdymo sistema OptimalSite.